Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

To Δένδρο από γάλα μεγάλωσε και απλώνει τα κλαδιά του σε όλη την Ελλάδα


H εκδήλωση των Γιατρών του Κόσμου, To Δένδρο από γάλα μεγάλωσε και απλώνει τα κλαδιά του σε όλη την Ελλάδα”,  θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, στην πλατεία Γεωργίου  την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 από τις 8.00 πμ έως τις 22.00



Η γνωστή εθελοντική ομάδα απευθύνεται στο σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας και τονίζει στο δελτίο τύπου της:
"Οι συνθήκες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα δημιούργησαν νέες ομάδες ευάλωτων πληθυσμών, δυστυχώς και συμπατριωτών μας πλέον. Οι ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου ως αποτέλεσμα των νέων συνθηκών, αυξάνονται και η στήριξη του έργου τους από όλους μας, γίνεται πλέον βασική προϋπόθεση για μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική δράση.



Παράλληλα το Σχολείο είναι ο χώρος που προετοιμάζει τους μελλοντικούς πολίτες. Ανθρώπους υπεύθυνους και ευαίσθητους που θα στηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, που θα προσφέρουν την αλληλεγγύη τους, που θα κάνουν μια Ελλάδα ακόμη καλύτερη.




Νομίζουμε με την πρότασή μας, βοηθάμε και τη δική σας ύψιστης αξίας προσπάθεια για να δημιουργήσετε τους ενήλικες που χρειάζεται ο τόπος μας.



Επομένως στην εκδήλωση  αυτή  χρειαζόμαστε τα παιδιά δίπλα μας.



Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κοινωνική λειτουργό- συντονίστρια του Ανοικτού Πολυιατρείου Πάτρας, κα. Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978356444, 2610310366 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πολυιατρείου: patras@mdmgreece.gr



Σας ευχαριστούμε θερμά





Με τιμή



Ευγενία Θάνου

Γεν. Διευθύντρια

Γιατροί του Κόσμου-Ελληνική Αντιπροσωπεία"

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου