Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Ο Bill Gates παρουσίασε το καινούριο του βιβλίο ντυμένος κοτόπουλο!

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο σκέφτηκε ο Bill Gates. Ο ιδρυτής της Microsoft εμφανίστηκε στο σόου του Jimmy Fallon και παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο ήταν ντυμένος με περούκες, σουρωτήρια, παράξενα γυαλιά και καπέλα, μέχρι και κοτόπουλο ντύθηκε. Αν μη τι άλλο έχει χιούμορ.


Επειδή για το ευρύ κοινό ίσως να ήταν βαρετό το βιβλίο του που προβλέπει το τέλος της φτώχειας, το ανατρεπτικό βίντεο του Gates κάνει σίγουρα τη διαφορά, τοποθετώντας για ακόμη μια φορά τις ΗΠΑ στην κορυφή των χωρών που διδάσκουν επικοινωνία.

Φορώντας περούκες, αξεσουάρ στο κεφάλι, είτε ντυμένος ολόκληρος σαν κοτόπουλο, ο δισεκατομμυριούχος ακτιβιστής τράβηξε την προσοχή πολλών viewers του διαδικτύου και κατάφερε με αυτόν τον αστείο τρόπο να μεταδώσει το μήνυμά του.

Οι τρεις "μύθοι" σύμφωνα με τον Bill Gates που δυσκολεύουν την ανάπτυξη των χωρών:

  • η φτώχεια δεν τελειώνει πότε, 
  • η ξένη βοήθεια είναι σπατάλη και 
  • το να σώζεις ζωές οδηγεί στον υπερπληθυσμό
«Είμαι αισιόδοξος και κάνω την εξής πρόβλεψη: Μέχρι το 2035 δεν θα υπάρχει σχεδόν καμιά φτωχή χώρα στον κόσμο (με τον όρο που εννοούμε σήμερα φτωχή). Σχεδόν όλες οι χώρες τότε θα ανήκουν στην κατηγορία των χαμηλών-μεσαίων εισοδημάτων ή των πλούσιων» είναι το συμπέρασμα του βιβλίου του Gates.

 

Πηγή: http://www.eirinika.gr
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου