Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Για 27 χρόνια ήταν ο επιστάτης του σχολείου. Τώρα είναι ο διευθυντής του!

Απίστευτο; Και όμως!
Κάποτε ο Joseph " Gabe " Sonnier καθάριζε μετά το τέλος των μαθημάτων το  Δημοτικό Port Barre στο Port Barre στη Λουιζιάνα. Τώρα, ο πρώην επιστάτης είναι ο διευθυντής του σχολείου!

Ο Sonnier παράτησε το Southern University το 1979. Η μητέρα του που ήταν οικονόμος , αγωνιζόταν να μεγαλώσει τα τέσσερα αδέλφια του και να πληρώσει για την εκπαίδευση του, έτσι και ο ίδιος άρχισε να εργάζεται για να βοηθήσει. 

Αλλά στην ηλικία των 39 , ενώ εξακολουθούσε να εργάζεται ως επιστάτης στο Δημοτικό σχολείο του Port Barre , αποφάσισε να γυρίσει στο Πανεπιστήμιο.

Απέκτησε τελικά το πτυχίο του , και το 2008 προσελήφθη ως δάσκαλος στο Port Barre Δημοτικό, εκεί που τόσα χρόνια δούλευε ως επιστάτης.  Αργότερα απέκτησε και  μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση από το Arkansas State University και τον περασμένο Νοέμβριο έγινε ο καινούριος διευθυντής του σχολείου.  

Ο Joseph Sonnier ξέρει πολύ καλά ότι η σκληρή δουλειά και η επιμονή είναι εκείνα που τον έκαναν να τα καταφέρει στη ζωή του. "Μην αφήσετε την κατάσταση που είστε τώρα να καθορίζει τι πρόκειται να γίνει αργότερα" συμβουλεύει ο Sonnier τους μαθητές του.  «Το θέμα δεν είναι από πού και πώς θα ξεκινήσετε, αλλά το πού και πώς θα τελειώσετε.»



Πηγή:  http://www.cbsnews.com
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου