Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Συγκέντρωσε 19.470 μόρια χωρίς ούτε μια ώρα φροντιστήριο!!!

Διάβασα για αρκετά παιδιά που αρίστευσαν στις πανελλήνιες, αλλά αυτός ο νεαρός μου τράβηκε την προσοχή και γιατί τον ήξερα από την προηγούμενη επιτυχία του (χρυσό μετάλλιο στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα), αλλά και γιατί δεν έκανε, όπως μαθαίνω, καθόλου φροντιστήριο. Οπότε μάλλον η δική του αριστεία είναι λίγο πιο σπουδαία...


Ο Δημήτρης Αλέτρας, μαθητής της Γ΄ Τάξης του 10ου Λυκείου Λάρισας , συγκέντρωσε 19.470 μόρια στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις (Τεχνολογική Κατεύθυνση).

Ο χρυσός μαθηματικός ολυμπιονίκης (κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» τον περασμένο Φλεβάρη στην Αθήνα) κατέκτησε μια ακόμη πρωτιά, αυτή τη φορά στο πεδίο των πανελληνίων εξετάσεων, αφού ο αριθμός των μορίων που συγκέντρωσε είναι από τους υψηλότερους, όχι μόνο σε επίπεδο Λάρισας, αλλά και σε επίπεδο επικράτειας.

Το σημαντικότερο για το μέγεθος της επιτυχίας του, είναι ότι η προετοιμασία του δεν περιελάμβανε, ούτε μία ώρα φροντιστήριο, ούτε μία ώρα ιδιαίτερα. Σε μια εποχή όπου το δημόσιο σχολείο απαξιώνεται συστηματικά, ο Δημήτρης Αλέτρας βασίστηκε στην καθοδήγηση των καθηγητών του που υπηρετούν στο 10ο Λύκειο Λάρισας και στην συστηματική προσωπική προετοιμασία για να επιτύχει τα παρακάτω αποτελέσματα:
 Μαθηματικά Κατεύθυνσης 19.8, Φυσική 19.5 , Μαθηματικά Γενικής Παιδείας 20 , Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον 20 , Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων 20 , Έκθεση 16.1

Πηγή:  http://www.newsitamea.gr
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου