Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΗΠΑ: 4χρονη μοίραζε ηρωίνη στον παιδικό σταθμό

Το κοριτσάκι έβγαλε από την τσάντα του 250 πακέτα και άρχισε να τα μοιράζει στους συμμαθητές της, νομίζοντας πως είναι γλυκά


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνες παιδικού σταθμού στο Ντέλαγουερ, όταν ένα 4χρονο κοριτσάκι έβγαλε από την τσάντα του δεκάδες πακέτα ηρωίνης και άρχισε να τα μοιράζει στους συμμαθητές της, νομίζοντας πως είναι γλυκά!

Σύμφωνα με την αστυνομία,το κοριτσάκι έφερε κατά λάθος την ηρωίνη στο παιδικό σταθμό, όταν η μητέρα της έδωσε ένα διαφορετικό σακίδιο, αφού το κανονικό της είχε καταστραφεί από τον σκύλο της οικογενείας.

Όμως, μέσα στον σάκο του παιδιού υπήρχαν περίπου 250 πακέτα ηρωίνης, σχεδόν τέσσερα γραμμάρια, όλα με την ένδειξη "σφραγισμένο".

Η μητέρα του 4χρονου συνελήφθη με τις κατηγορίες κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 6.000 δολαρίων. Επίσης, της απαγορεύτηκε η επαφή με τα παιδιά της , τα οποία δόθηκαν σε συγγενικό σπίτι.

Τα παιδάκια που πήραν το "δώρο" της 4χρονης συμμαθήτριας τους μεταφέρθηκαν για προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομεία αλλά, ευτυχώς, δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα πακέτα και να δοκιμάσουν τα...γλυκά!

Πηγή: http://www.news.gr/
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου