Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο άνθρωπος όταν θέλει, μπορεί


Μια πολύ ωραία ποιητική και μουσική εκδήλωση παρακολούθησα, αγαπητοί φίλοι, την Παρασκευή το βράδυ (5.12.14) στην αίθουσα της Φιλαρμονικής στην Πάτρα. 

Διοργανωτής ήταν ο δραστήριος σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ" και είχε τίτλο: "Ο άνθρωπος όταν θέλει, μπορεί". Αφορμή στάθηκε η Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου). 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που παρουσίασε ο κ. Λευτέρης Πολυκράτης περιελάμβανε σύντομη εισήγηση από τον Σχολικό Σύμβουλο δρ. κ. Νικόλαο Μάνεση με θέμα τον εθελοντισμό, τις μορφές και τις προϋποθέσεις του. Στη συνέχεια δύο εξαιρετικοί ποιητές, ο κ. Αντώνης Φωστιέρης και ο κ. Διονύσιος Καρατζάς, διάβασαν ποιήματά τους ενώ μία υπέροχη ορχήστρα υπό την καθοδήγηση του κ. Σπύρου Δελέγκου απέδωσε μουσικά κάποια από αυτά. Αληθινή μυσταγωγία!

Στο τέλος, έγιναν και οι βραβεύσεις των σχολείων που διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες στο χώρο του προαυλίου τους και άλλες σχετικές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων για την ύψιστη προσφορά αγάπης που είναι η αιμοδοσία.

Το σχολείο μας ήταν ένα από αυτά...

Γιαν. Παν. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου