Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η Ελένη Αντωνιάδου στη λίστα του Forbes!

Ε, τον τελευταίο καιρό δεν είμαστε και στα καλύτερά μας σαν λαός. Όταν λοιπόν τα παιδιά μας διαπρέπουν ας καμαρώσουμε λιγουλάκι, ας πούμε, από τα δικά μας γονίδια προέρχονται, από τούτη τη χώρα ξεκίνησαν, άνοιξαν τα φτερά τους και πέταξαν και μας κάνουν υπερήφανους, γιατί δεν μπορεί, κάτι σωστό συνέβη κι εδώ στην πατρίδα τους στα πρώτα βήματά τους. Ένα τέτοιο δικό μας παιδί είναι και η Ελένη Αντωνιάδου που συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Μπράβο, Ελένη. Πάνω τους!


Η Ελένη Αντωνιάδου για την οποία σας είχαμε ξαναμιλήσει ΕΔΩ,  η «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2013, συμπεριλήφθηκε στην λίστα του Forbes "30 under 30" στην κατηγορία ‪‎healthcare με το εξής σχόλιο:

"Η Ελένη Αντωνιάδου, συνιδρυτής της εταιρείας "Μεταμοσχεύσεις χωρίς δωρεές" κυνηγάει ένα από τα ιερά δισκοπότηρα της βιοτεχνολογίας: τη δημιουργία οργάνων στο εργαστήριο, τα οποία θα μπορούσαν να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς που τα χρειάζονται. Η εταιρεία της "Μεταμοσχεύσεις χωρίς δωρεές" έχει απορροφήσει μέχρι τώρα δεκάδες χιλιάδες από το 2012. Τώρα ψάχνει για επενδυτές που θα της επιτρέψουν να περάσει στο επόμενο στάδιο". 

Μάθετε περισσότερα για την καταπληκτική και κούκλα Ελένη Αντωνιάδου στο πολύ κατατοπιστικό άρθρο του BHmagazino

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου