Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

3.402 κιλά ευέλικτα καπάκια ! Ποια σχολεία βραβεύονται

Χτες Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, ολοκληρώθηκε η δράση του Τμήματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ν.  Αχαΐας  «Τα ευέλικτα καπάκια». 3.402 κιλά καπάκια συγκεντρώθηκαν από 84 Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Νομού και μεταφέρθηκαν στη Γέφυρα του Ρίου όπου και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Τμήματος και στους εθελοντές «Gefyristas».Τα κιλά που συγκεντρώθηκαν αντιστοιχούν στην αγορά 3.5 αναπηρικών σωματιδίων.

Στην προσπάθεια αυτή, βραβεύονται, σύμφωνα με την υψηλότερη αναλογία κιλών /ανά μαθητή (κ/μ). :Το Δημοτικό Σχολείο Ζήρειας Αιγίου  με αναλογία 5κ/μ, το Δημοτικό Σχολεία Σκιαδά με αναλογία 4,25κ/μ, το 3ο Ειδικό Πατρών με αναλογία 2,12κ/μ και το Νηπιαγωγείο Λουσικών με αναλογία 2,08κ/μ.

Επίσης βραβεύονται τα Δημοτικά  σχολεία 25ο, 32ο, 36ο, 41ο, 60ο  Πατρών καθώς και η ομάδα εθελοντών ¨ΕΨΙΛΟΝ’ για τα 3/ψήφια νούμερα σε κιλά που συγκέντρωσαν.


Συγχαρητήρια στα σχολεία και στην ευρύτερη κοινωνία που συμμετείχε στη δράση καθώς και στους υπεύθυνους του Τμήματος Περιβαλλοντικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου