Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Πώς μια φωτογραφία στο διαδίκτυο του άλλαξε τη ζωή

Μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook και έγινε viral ήταν η αιτία να βρει βοήθεια και οικονομική υποστήριξη για τις σπουδές του ένα άστεγο αγοράκι από τις Φιλιππίνες.



Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook τον περασμένο μήνα από έναν φοιτητή κολεγίου και έδειχνε τον Καμπρέρα να κάνει την εργασία του πάνω σε ένα ξύλινο σκαμνί τοποθετημένο κοντά στο παράθυρο των McDonald 's για να πιάνει το φως από την ταμπέλα.

Ο φοιτητής, ονόματι Τζόις Τορεφράνκα, ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο με λεζάντα «αυτό το παιδί αποτελεί έμπνευση».

Η φωτογραφία έγινε 7.000 shares στο διαδίκτυο και αναφέρθηκε και στην τοπική τηλεόραση.



O 9χρονος Ντάνιελ Καμπρέρα, θα έχει την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρο του και να γίνει αστυνομικός, μετά από δωρεές μετρητών, σχολικών ειδών και μια υποτροφία για κολέγιο, που δόθηκαν στην μητέρα του Χριστίνα Εσπινόζα, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο την Παρασκευή.

Η Εσπινόζα και τα τρία μικρότερα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένου και του Καμπρέρα ζουν στο μίνι-μάρκετ του εργοδότη της, καθώς η παράγκα που έμεναν καταστράφηκε ολοσχερώς σε πυρκαγιά πριν από πέντε χρόνια.


Ο πατέρας του Καμπρέρα πέθανε το 2013 λόγω σοβαρής διάρροιας και η Εσπινόζα μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της. Η ίδια περιγράφει τον Ντάνιελ ως επίμονο παιδί με μεγάλη αγάπη για μάθηση «Είναι ένα πολύ φιλομαθές και αποφασιστικό αγόρι. Επιμένει να πηγαίνει σχολείο, ακόμη και χωρίς χρήματα για το γεύμα του, γιατί δεν έχω χρήματα να του δώσω. Μου λέει πάντα: 'Μαμά, δεν θέλω να μείνω φτωχός θέλω να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου» αποκαλύπτει συγκινημένη.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου