Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Δύο Έλληνες ανάμεσα στους κορυφαίους νέους ηγέτες του κόσμου

Ο Βύρων Βασιλειάδης και η Ελένη Αντωνιάδου, ανάμεσα στους 121 Young Global Leaders για το 2016 από το World Economic Forum.


Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι πρόεδρος των εταιρειών Antipollution A.N.E. & GREEN A.E. και επιλέχθηκε ως ένας από τους 121 Young Global Leaders (YGL) για το 2016 από το World Economic Forum μαζί με την 28χρονη Ελληνίδα βιολόγο Ελένη Αντωνιάδου, η οποία διέπρεψε για πρώτη φορά το 2011 με την επιτυχή πρώτη μεταμόσχευση τεχνητού οργάνου στον κόσμο.

Το φόρουμ των Young Global Leaders αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο από πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, καλλιτέχνες καθώς και μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων, οι οποίοι διαθέτουν την ικανότητα να επηρεάσουν σημαντικά τα παγκόσμια ζητήματα διαμορφώνοντας στο μέλλον την παγκόσμια πολιτική, οικονομική και κοινωνική ατζέντα.

Η επιλογή των μελών πραγματοποιείται κάθε χρόνο αναγνωρίζοντας τους πιο καινοτόμους επιχειρηματικά και κοινωνικά σκεπτόμενους νέους άνδρες και γυναίκες ηλικίας κάτω των 40 ετών με όραμα έναν καλύτερο κόσμο.


Οι εταιρείες Antipollution A.N.E. και GREEN A.E είναι μέλη του ομίλου εταιρειών Βασιλειάδη που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Διαχείρισης Αποβλήτων, Ανακύκλωσης, Ενέργειας και Ναυτιλίας. Η Antipollution A.N.E. είναι σήμερα μια από τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές εταιρείες με δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η GREEN A.E. αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εντός Ελλάδας και στην εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου