Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΝΕΑΡ 2016



 Για δεύτερη χρονιά το Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανωλάδας πρωτοτυπεί πραγματοποιώντας την εβδομάδα ΝΕΑΡ 2016. Πρόκειται για ένα διαφορετικό project, που έχει σαν βάση το σχολείο της Ν. Μανωλάδας φιλοξενώντας και τα άλλα σχολεία της περιοχής και φέρνει κοντά μαθητές, δασκάλους, γονείς μέσα από πολιτιστικές, καλλιτεχνικές, αθλητικές κ. ά. δράσεις.


Με μια εβδομάδα τέχνης, πολιτισμού, αθλητισμού, παιχνιδιού, δημιουργίας και πολλών, δράσεων, με τον γενικότερο τίτλο Το σχολείο των ονείρων μας «ΝΕΑΡ 2016» αποχαιρετά και φέτος τη σχολική χρονιά το Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανωλάδας. Οι δράσεις ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν για πέντε ολόκληρα 24ωρα, ως την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, πλην του Σαββατοκύριακου. 


Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά και καλωσορίζουν το καλοκαίρι με χρώματα και μουσικές, ζωγραφιές και παιχνίδια, με θέατρο και κινηματογράφο, με συναυλίες και χορό, με εργαστήρια και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, με εξορμήσεις στην γύρω περιοχή, με κατασκήνωση στο σχολείο και άλλα πολλά. 


 Η πρώτη μέρα σήμερα, περιλάμβανε τη δράση «ζωγραφίζουμε και βάφουμε το σχολείο μας», εικαστικό εργαστήρι με την Ελένη Σταθοπούλου, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, ταχυδακτυλουργική παράσταση του Χρήσου Αγριδιώτη, προβολή της ταινίας «Λαβύρινθος» από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους κ. α και ολοκληρώθηκε με κατασκήνωση και ύπνο στο… προαύλιο! Και οι δράσεις συνεχίζονται.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου