Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πατρών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας, που έγινε στο χώρο «Deck», στον Επιβατικό Σταθμό Λιμένος Πατρών.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Προκόπιος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Κώστας Γιαννόπουλος, ο Πρ/νος Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Καθοδήγησης Θεόδωρος Μπαρής, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πάτρας Αγαθή Ρογδάκη, Ηρακλής Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Καραγιάννης, ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευάγγελος Πασσάς, ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας Σπύρος Ψαρράς, ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Σκεπετάρης, η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αιγιάλειας Αθηνά Σκανδάμη.

Ο Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος αναφέρθηκε στην ομιλία του στον τιτάνιο αγώνα, που δίνουν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί, προκειμένου να κρατήσουν όρθιο και ζωντανό το δημόσιο σχολείο σε μία περίοδο, που η Παιδεία βιώνει τη δική της κρίση, ανάλογη με αυτή που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

Τέλος, το κομμάτι της πίτας, που έκοψε, το αφιέρωσε σε όλους τους μαχόμενους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου και στον καθημερινό αγώνα που δίνουν στις αίθουσες διδασκαλίας, παρά τις αντιξοότητες και την εγκατάλειψη του κράτους, προκειμένου να ανταποκριθούν στο ρόλο, που η ελληνική πολιτεία τους έχει αναθέσει, καθώς και στους αγώνες των εκπαιδευτικών για ποιοτική παιδεία. 

Τυχερή της βραδιάς ήταν η Νηπιαγωγός Ασημένια Τσιμπουκάκη, στην οποία κληρώθηκε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας.



Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου