Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Καρναβάλι των παιδιών 2010

Οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού των Παιδιών συνεχίζονται το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου με το 2o Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού για τα Παιδιά «Αν το Ψάξεις και το βρεις να το φέρεις μην αργείς» από τους «Ανήσυχους εν Πλω», στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Μπεγουλακίου σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπεγουλακίου «Οι Άγιοι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος».

Το Σάββατο το πρωί θα δοθούν τα θέματα του 2oυ Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού για τα Παιδιά και την Κυριακή στις 11 το πρωί θα ληφθούν οι απαντήσεις τους και θα παραδοθούν οι κατασκευές που τους έχουν ζητηθεί.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 7μμ θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο «Η αρπαγή της Πριγκίπισσας Αιώρας» του Πασχάλη Τσαρούχα, που ανεβάζει η θεατρική ομάδα των μικρών «Ανήσυχων εν πλώ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος – Κουκούλι (1o Ημερήσιο ΕΠΑΛ και 9o Εσπερινό). Πρόκειται για ένα παιδικό έργο με νεράιδες, βασίλισσες, πριγκίπισσες και φοβερά ονόματα που δημιουργούν ένα θαυμάσιο παιχνίδι με τη ελληνική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου