Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Γονείς εθισμένοι στο διαδίκτυο άφησαν το μωρό τους να πεθάνει από ασιτία!



Ένα ζευγάρι από την Κορέα, εθισμένο στον πλασματικό κόσμο του διαδικτύου, παραμέλησε το πραγματικό του μωρό, ηλικίας 3 μηνών, το οποίο απεβίωσε από ασιτία, την ώρα που οι ίδιοι ανάλωναν περισσότερες από 12 ώρες την ημέρα σε internet café, φροντίζοντας την εικονική τους κόρη!.

Tα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων κίνησαν τις υποψίες των διωκτικών αρχών, καθώς το βρέφος βρέθηκε σοβαρά αφυδατωμένο και υποσιτισμένο. Οι γονείς συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της κακοποίησης και παραμέλησης ανηλίκου.

O πατέρας Kim Yoo-Chul, 41 ετών και η μητέρα Choi Mi-sun, 25 ετών, ήταν εκείνοι που κάλεσαν την αστυνομία όταν αντίκρισαν την κόρη τους νεκρή, γυρνώντας στο σπίτι από το internet café, έπειτα από 12 συνεχόμενες ώρες online παιχνιδιού, με την ονομασία Prius, στο οποίο μεγάλωναν επί της ουσίας μία avatar κόρη μέσω των ηλεκτρονικών προφίλ που είχαν επιλέξει.

Το ζευγάρι, που είχε γνωριστεί σε ένα internet café το 2008, τελικώς ομολόγησε τον εθισμό του στο online παιχνίδι και αποκάλυψε λεπτομέρειες πως λίγο πριν το θάνατο του, είχαν ταΐσει το βρέφος με ληγμένο γάλα σε σκόνη και το είχαν εγκαταλείψει στο σπίτι, αφού πρώτα το χτύπησαν, επειδή έκλαιγε.

Θορυβημένοι από τη συμπεριφορά του ζευγαριού οι γονείς του Κιμ είχαν αναλάβει τη φροντίδα του μωρού για κάποιο χρονικό διάστημα, όμως το επέστρεψαν για να ζήσει κοντά στους πραγματικούς γονείς του, μόλις δύο εβδομάδες πριν πεθάνει, πιστεύοντας στις υποσχέσεις του ζευγαριού ότι στην κυριολεξία θα άλλαζαν ζωή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου