Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Προεγγραφές για το θεατρικό εργαστήρι και ακροάσεις για την Πολυφωνική


Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Πολυφωνικής, αρχίζουν σε καθημερινή βάση οι προεγγραφές για το θεατρικό εργαστήρι του Οργανισμού (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη), που από φέτος εκτός των ενηλίκων θα δραστηριοποιήσει και παιδιά από την Α΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου, με ειδικά προγράμματα της Θεατρικής πράξης, που αναφέρονται στις παιδικές ηλικίες. Το τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου θα ξεκινήσει τα μαθήματα-δοκιμές του την πρώτη Τετάρτη του Οκτωβρίου 6/10/2010, 6- 8 το απόγευμα.Αρχίζουν επίσης το Σάββατο το πρωί 11-1, οι ακροάσεις για τα νέα μέλη των παιδικών τμημάτων του Οργανισμού της Πολυφωνικής. Συγκεκριμένα...


Λόγω του περιορισμένου αριθμού των παιδιών που θα απασχολήσει το εργαστήρι, καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι γονείς να έχουν προχωρήσει σε προεγγραφή του παιδιού τους.



οι ακροάσεις (έλεγχος μουσικής αντίληψης, καλλιφωνία κ.λπ.) αφορούν σε παιδιά Β΄ έως Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, που μπορούν να παρακολουθήσουν το τμήμα της προπαιδικής χορωδίας (Διεύθυνση: Κατερίνα Πολυμενάκου), και σε παιδιά ΣΤ΄ Δημοτικού έως και Γ΄Λυκείου, που μπορούν να παρακολουθήσουν το τμήμα της παιδικής χορωδίας (Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού).

Πληροφορίες γενικώς για τις δραστηριότητες της Πολυγωνικής, δίδονται καθημερινά στα γραφεία του Οργανισμού: Κορίνθου 280- Γούναρη 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα (τηλ. 2610/279.679, 2610/222.248).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου