Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Εκπαιδεύοντας τους πολίτες του αύριο

Στις 23 με 26 Σεπτεμβρίου 2010 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) πραγματοποιείται η Μικρόπολις που ενώνει και πάλι εφέτος τους γνωστότερους και πιο αγαπημένους φορείς -Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα και Δημοτικούς Φορείς- για χάρη των παιδιών!

Τα παιδιά θα ψυχαγωγηθούν στις 8 συναρπαστικές γειτονιές της "Μικρόπολις" παίζοντας δημιουργικά παιχνίδια, μαθαίνοντας να αγαπούν το περιβάλλον και το συνάνθρωπο, φτιάχνοντας ομάδες και παίρνοντας αποφάσεις υπέρ του κοινού καλού.

Πώς; Μέσα από μία προσεχτικά επιλεγμένη σειρά θεματικών διαδραστικών εμπειριών για την Υγιεινή διατροφή, τον Αθλητισμό, την Οδική ασφάλεια, το Περιβάλλον, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Τεχνολογία, τους Αδέσποτους σκύλους και τη Δημιουργικότητα!

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων, η Μικρόπολις είναι μια πραγματικά ξεχωριστή διοργάνωση, αποκλειστικά αφιερωμένη στους πολίτες του αύριο!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Πέμπτη και την Παρασκευή 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2010, από τις 9.00-14.00: επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων.

Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2010, από τις 10.00-19.00: ευρύ κοινό και Φορείς για το Παιδί.


Η είσοδος για όλα τα παιδιά, τα Δημοτικά Σχολεία και τις προγραμματισμένες επισκέψεις φορέων σχετικών με το παιδί είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η είδοδος για ενήλικες που συνοδεύουν παιδιά για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου είναι 8 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου