Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Σκλαβενίτης για τους εργαζόμενους των Ατλάντικ


Αγαπητοί μου αναγνώστες διάβασα σήμερα στο ιστολόγιο της Αριδαίας την εξής πρωτάκουστη είδηση:

 "Η εταιρεία «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» [ΣΗΜ: ίσως η μόνη εταιρεία του είδους που ανήκει 100% σε έλληνες και δεν χρωστάει μία] αγόρασε 9 από τα καταστήματα της υπό πτώχευση εταιρείας » ΑΤΛΑΝΤΙΚ». Αυτό είναι από μόνο του όμορφο, αφού έτσι θα διατηρήσουν την εργασία τους μερικές δεκάδες ανθρώπων. Πιο όμορφο, όμως, είναι ότι η αγοράστρια εταιρεία πλήρωσε τα δεδουλευμένα 4 μηνών που όφειλε στους εργαζόμενους αυτούς ο προηγούμενος εργοδότης τους. Πλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων.
Ιδού, λοιπόν, ότι υπάρχουν και επιχειρηματίες που δεν αποσκοπούν στο κέρδος και μόνον. Αυτή η είδηση είναι και συγκινητική. Φαντασθείτε τη χαρά αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους που έκαναν πραγματικά Χριστούγεννα μετά από τέτοιο ζόφο. Αλλά τα βοθροκάναλα δεν έσπευσαν, βεβαίως, να διαδώσουν αυτό το χαρμόσυνο νέο για να μη χαλάσουν την πιάτσα του κ. Δασκαλόπουλου και των Αρχισυνδικαλιστών που καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις στο όνομα της ανταγωνιστικότητας".

Με εντυπωσίασε το λογικό σε μια εποχή παραλόγου και γι' αυτό σας παρουσιάζω την παραπάνω είδηση.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

4 σχόλια:

  1. Μπραβο σε εταιρειες σαν το Σκλαβενιτη που εχουν τοποθετησει το πηχυ πολυ ψηλα.Τους ευχομαι τα καλυτερα και παντα στη κορυφη.Ειμαι "εργαζομενη" στα ατλαντικ και καταλαβαινω γιατι ακριβως μιλατε.Ειμαστε εγκωβισμενοι 5μηνες απληρωτοι και επιβιωνουμε μονο με τα απαραιτητα.Σας παρακαλουμε αγοραστε και αλλα μαγαζια για να σωθουμε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΣΜΙΟΙ ΣΤΟ ατλαντικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ αξιόλογη κίνηση, αν είναι όντως έτσι. Ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος από τα Ατλάντικ γιατί είναι πιθανό, η εξόφληση των δεδουλευμένων να αποτελεί μέρος της συμφωνίας πώλησης. Άλλωστε, η μή εξόφλησή τους, είναι ποινικό αδίκημα, άρα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να τεθεί σαν όρος στη συμφωνία πώλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ :Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ .ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή