Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΔΙΑΜ. & ΜΕΣΣΑΤΙΔΑΣ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν σήμερα, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Ανατολικού Διαμερίσματος και της Μεσσάτιδας, σχετικά με την εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή μας. 

Νέα ημερομηνία συγκέντρωσης ορίστηκε η επόμενη Κυριακή 23.10, στις 11:00 το πρωί, στον κόμβο "Κουκούλι".
 
Η Επιτροπή Αγώνα  έχει προγραμματίσει για αύριο Δευτέρα στις 21:00, στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Πετρωτού, σύσκεψη των 30 συλλόγων και φορέων της περιοχής, προκειμένου να οργανώσουν την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.
 
Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετάσχουν και οι εκλεγμένοι από το Ανατολικό Διαμέρισμα και τη Μεσσάτιδα Δημοτικοί, Τοπικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι, καθώς και οι επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επιπλέον, η Επιτροπή Αγώνα προτίθεται να ζητήσει την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του θέματος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο θα παραβρεθεί και αντιπροσωπεία των κατοίκων. Ανάλογο αίτημα θα τεθεί και στο συμβούλιο του Ανατολικού Διαμερίσματος, για δεύτερη φορά. 
 
Το κλίμα που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή είναι πλέον ιδιαίτερα τεταμένο, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι, η Δημοτική Αρχή αγνοεί επιδεικτικά τις προσπάθειες των κατοίκων για συζήτηση επί του θέματος και ενημέρωσή τους. 
 
Η Επιτροπή Αγώνα θεωρεί ότι, η περιφρόνηση στις συνεχείς εκκλήσεις των 30 συλλόγων και φορέων  και η αλαζονική συμπεριφορά των αρμόδιων δημοτικών παραγόντων απέναντί τους, οξύνει επικίνδυνα τα πνεύματα. 
Καλούνται όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε μια κατάσταση, που φαίνεται να διαμορφώνεται.  

Ηλίας Γκοτσόπουλος
Εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα
 
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου