Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μαθητές διανύουν κάθε μέρα 9 χιλιόμετρα με τα πόδια για να πάνε στο σχολείο τους

 
Διαβάσαμε σήμερα στο THE BEST ότι υπάρχουν παιδιά, που διανύουν χιλιομετρικές αποστάσεις με τα πόδια, προκειμένου να φτάσουν στο σχολείο τους σε οικισμό λίγο έξω από την Πάτρα.

Μάλιστα, η απόσταση που διανύουν, αγγίζει τα 9 χιλιόμετρα και ξεκινούν από τα χαράματα, ώστε να είναι την ώρα του κουδουνιού στο σχολείο. Αυτή η περίπτωση δεν είναι η μοναδική, αφού πλέον είναι στον αέρα το έργο της μεταφοράς των μαθητών, μετά την αθέτηση του Υπουργείου να καλύψει τις οφειλόμενες δαπάνες στους ιδιοκτήτες των λεωφορείων.

Πρόκειται για 5 μαθητές  γυμνασίου, όπως γνωστοποίησε στο attacktv.gr, ο κ.Βασίλης Δημόπουλος , Φυσικός στο 20ο Γυμνάσιο Πάτρας, Γραμματέας Α’ΕΛΜΕ Αχαΐας. Και το ερώτημα, που τίθεται στους αρμόδιους φορείς είναι πόσο θα αντέξουν αυτά τα παιδιά να διανύουν τέτοιες αποστάσεις, θα συνεχίσουν το σχολείο ή θα παραμείνουν στα σπίτια τους; Ακόμα, είναι νωρίς, το επιτρέπουν οι κλιματολογικές συνθήκες. Τι θα γίνει όμως τη βαρυχειμωνιά;

Δε πάτε λέω εγώ να να κάνετε τις διακοπές σας όλοι εσείς που έχετε μαζευτεί εκεί μέσα στη Βουλή μπας και δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα; Βέβαια τα δικά σας παιδιά πηγαίνουν στα καλύτερα σχολεία με τις μερσεντές και τα άουντι που να σας καούν τα καρμπιρατέρ!!!!!!!!!!!

Βάλατε σκοπό από ότι φαίνεται και με την καινούρια φορολογία που θέλετε να περάσετε και με το κόψιμο του οικογενειακού επιδόματος να εξαφανίσετε όλο το Γένος των Ελλήνων.......

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου