Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτο φύλλο!!!!! Οι καλύτεροι φίλοι σας μόλις χώρισαν!

Σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε πάνω σε κάποιν γνωστό σας που έχετε καιρό να τον δείτε, να τον ρωτήσετε τι κάνει ο/η σύζυγος και να ανακαλύψετε ότι χώρισαν ένα μήνα νωρίτερα; Αμήχανη στιγμή και για τους δύο έτσι;. Ε, λοιπόν, οι Ιάπωνες έλυσαν το πρόβλημα αυτών των αμήχανων στιγμών που λόγω της αύξησης των διαζυγίων γίνονται όλο και πιο συχνές!

Πώς; Κυκλοφόρησαν την  Εφημερίδα Διαζύγιων! Οι εφημερίδες αυτές επιτρέπουν στα ζευγάρια να ανακοινώνουν σε συγγενείς και φίλους την κατάρρευση του γάμου τους γρήγορα και εύκολα! Είναι επίσης ένας τρόπος να βγαίνουν απο την αμήχανη θέση να πρέπει να ανακοινώνουν του διαζύγιό τους σε κάθε άτομο ξεχωριστά! Έτσι πώς εμείς διαβάζουμε τις μικρές αγγελίες, οι Ιάπωνες διαβάζουν τα διαζύγιά τους!



Η εφημερίδα διαζυγίων είναι δημιουργία του γκουρού διαζυγίων Hiroki Terai, ο οποίος είναι επίσης ένθερμος υποστηρικτής των «τελετών διαζυγίων."! Οι τελετές διαζυγίων είναι επίσημες εκδηλώσεις με στόχο το ζευγάρι να έχει την ευκαιρία να κοιτάξει πίσω στο χρόνο και να αποχαιρετήσει την κοινή ζωή του.

Θεός φυλάξει! Αντί να ρίχνεις καντήλια που τα ΄φτιαξε με τη γραμματέα του, να το γιορτάζεις κιόλας και να το βάζεις και στην εφημερίδα. Ήθελα να ΄ξερα δημοσιεύουν και το λόγο του διαζυγίου; Είναι τρελοί αυτοί οι Γιαπωνέζοι.......


Πηγή: en.rocketnews24.com
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου