Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφίσας για την Ονειρούπολη Δράμας

 
Σας ενημερώνουμε ότι η οργανωτική Επιτροπή της Ονειρούπολης Δράμας διοργανώνει Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Αφίσας που απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων Δημοτικών και Γυμνασίων όλης της χώρας με θέμα την «Ονειρούπολη», την πόλη των συναισθημάτων. 

Οι μαθητές πρέπει να αποτυπώσουν εικαστικά το πνεύμα των Χριστουγέννων που είναι διάχυτο στην Ονειρούπολη. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της νικήτριας αφίσας που θα αποτελέσει την κεντρική αφίσα προβολής της Ονειρούπολης καθώς και εφαρμογές σε Banner, έντυπα και καταχωρήσεις σε εφημερίδες ή ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ομαδική και σε επίπεδο σχολικής τάξης. ΒΡΑΒΕΙΟ: Στην τάξη της οποίας θα βραβευτεί το έργο, θα δοθεί βραβείο ένας ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ.

Προδιαγραφές αφίσας: Μέγεθος : 40Χ30 cm Τεχνοτροπία : Ελεύθερη
Το έργο θα πρέπει να έχει τίτλο, δηλαδή ένα επικοινωνιακό μήνυμα που μπορεί να γίνει και το κεντρικό σύνθημα της φετινής Ονειρούπολης. Προδιαγραφές φακέλου αποστολής: Ο φάκελος πρέπει εκτός από το πρωτότυπο έργο, τοποθετημένο σε σκληρή επιφάνεια 50Χ40 cm να περιέχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα στοιχεία επικοινωνίας του σχολείου και όλα τα ονόματα των μαθητών που δούλεψαν για τη δημιουργία της αφίσας.

Κριτήρια επιλογής
Κριτήρια επιλογής των έργων που θα βραβευθούν θα είναι η σχέση με το θέμα, η πρωτοτυπία, η πρωτοτυπία του τίτλου, το χρώμα, η τεχνική, η ικανότητα μετάδοσης του μηνύματος. Η προθεσμία υποβολής των έργων λήγει στις 12 Νοεμβρίου 2012. Τα έργα μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά ή να παραδοθούν (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:00 ) στην διεύθυνση: Οργανωτική Επιτροπή Ονειρούπολης Για τον διαγωνισμό Αφίσας Δημαρχείο Δράμας Βερμίου 2 και 1ης Ιουλίου Δράμα 66100 Υπόψη κ. Γρηγοριάδη Σάββα Γραφείο 315 Όλες οι αφίσες θα εκτεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της Ονειρούπολης σε μια ειδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου