Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Θα τρελαθώ! Πού έφτασε πια η τεχνολογία! Χαρά στους τυχερούς....

Αυτό που βλέπετε παρακάτω μάλλον πρόκειται να γίνει η χαρά των αντρών:

20120919-sperm-01
Αν δεν καταλάβατε τι είναι, εγώ μπορώ να σας πω μόνο την επιστημονική του ονομασία γιατί είμαι μικρή και ντρέπομαι: "Αυτόματος εξαγωγέας σπέρματος" παρακαλώ!

Το εν λόγω μηχάνημα χρησιμοποιείται από ένα νοσοκομείο της πόλης Nanjin, στην Κίνα. Η οθόνη πάνω στο μηχάνημα παίζει καλλιτεχνικές ταινίες και ένας ήχος surround απλώνεται στο δωμάτιο. Στο κάτω μέρος της μηχανής υπάρχει μια υποδοχή που παρέχει μασάζ στον εξεταζόμενο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα και συχνότητα. Η υποδοχή μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος του χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν επίσης το πλάτος και τη θερμοκρασία της υποδοχής. Το μηχάνημα είναι επίσης εξοπλισμένο με ακουστικά και λαβές στις δύο πλευρές.
Σύμφωνα με τους ειδικούς το συγκεκριμένο μηχάνημα χρησιμοποιείται μόνο  σε ασθενείς με υπογονιμότητα. Γιατί όταν αυτοί οι ασθενείς έρχονται για θεραπεία, πρέπει πρώτα να ελεγχθεί πλήρως το σπέρμα τους. Αυτό το μηχάνημα συνιστάται γιατί ο ασθενής δε θα χρησιμοποιήσει προφυλακτικά που περιέχουν λιπαντικές και χημικές ουσίες και μπορούν να επηρεάσουν την ακρίβεια των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. 
Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται για το καλλιτεχνικό αυτό μηχάνημα, πωλείται ΕΔΩ και παραδίδεται μόλις σε 10 μέρες από την παραγγελία! Σχετικό βίντεο ΕΔΩ. Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι....
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου