Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Επισκεφθείτε τη «ΣυνΑθηνά»


Ο Δήμος Αθηναίων δημιούργησε την πλατφόρμα «ΣυνΑθηνά» για να στηρίξει και να διευκολύνει τις ομάδες πολιτών που με τις δράσεις τους βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην Αθήνα.

Με τον όρο «Ομάδες Πολιτών» εννοούμε ομάδες κατοίκων που σχετίζονται μεταξύ τους γύρω από λύσεις και δράσεις για το καλό της γειτονιάς τους ή της πόλης. Μπορεί να είναι ΜΚΟ, ΑΜΚΕ ή και άτυπες ομάδες, ακόμη και μεμονωμένες πρωτοβουλίες! Κριτήριο δημοσίευσης της καταχώρησής τους αποτελεί μοναχά η έμπρακτη εμπλοκή τους σε δραστηριότητες για το κοινό όφελος.

Εδώ, έχετε τη δυνατότητα ως ομάδα να δημοσιεύσετε τις δράσεις σας για ευρύτερη επικοινωνία, να μάθετε ποιες άλλες έχουν κάνει αντίστοιχες δράσεις στο παρελθόν, να ανταλλάξετε με αυτές εμπειρία και τεχνογνωσία. Ως κάτοικος της Αθήνας να μάθετε τι, πού και πότε διεξάγονται δράσεις που σας ενδιαφέρουν και να ακούσετε τις ραδιοφωνικές εκπομπές αυτοσύστασης των ομάδων από τα podcast του Αθήνα 9,84.  

Αν λοιπόν, είστε ομάδα ή οργάνωση εκμεταλλευτείτε την πλατφόρμα «ΣυνΑθηνά» για να δημοσιοποιήσετε τις δράσεις και αν είστε πολίτες ενημερωθείτε για τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο Δήμο Αθηναίων.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου