Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε 4χρονο κορίτσι αγνώστου ταυτότητας σε οικισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα!

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία στη Λάρισα καθώς, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε σε οικισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, εντοπίστηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, ξανθό με πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν συνάδουν με τα χαρακτηριστικά των δυο γονέων του. Η εξόφθαλμη διαφορά με τους υπολοίπους Ρομά, οδήγησαν τους αστυνομικούς στο να ασχοληθούν με το θέμα και να αρχίσουν τις ερωτήσεις για την ταυτότητα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πηγές του onlarissa.gr, η γυναίκα που βρίσκονταν στο χώρο παραδέχθηκε πως το παιδί δεν είναι δικό της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Οι αστυνομικοί μετέφεραν στη Λάρισα το κορίτσι, το οποίο κατά αστυνομικές πηγές «μίλησε κάποιες ελληνικές λέξεις» προκειμένου να γίνει αρχικά τεστ dna και εν συνεχεία να κινηθούν όλες οι διαδικασίες για την εξεύρεση της ταυτότητάς του

 Ήδη οι Αρχές επανεξετάζουν όλους τους φακέλους με υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών από το 2009 και μετά, προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν πρόκειται για κάποιο από αυτά. Παράλληλα, έχουν στείλει σήμα με τη φωτογραφία της μικρούλας σε όλες τις διεθνείς αστυνομικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει απαχθεί από το εξωτερικό.

Η οικογένεια, στο χώρο της οποίας βρέθηκε η μικρή, προσήχθη και κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου