Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

"Το αγόρι με τη βαλίτσα" για τους εκπαιδευτικούς

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας θα δώσει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 20:00, στον εκπαιδευτικό χώρο Μπάρι, Σανταρόζα 7, παράσταση δωρεάν για εκπαιδευτικούς του έργου του "Το αγόρι με τη βαλίτσα". 

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Μάικ Κένι δόθηκε στις 11/10 στην ταράτσα του Κέντρου Ημέρας (Drop-In Centre) της PRAKSIS για ασυνόδευτους ανήλικους στην Πάτρα. Πάνω από 45 ασυνόδευτοι ανήλικοι παρακολούθησαν την παράσταση συγκινήθηκαν και ταυτίστηκαν με την ιστορία του Ναζ, ο οποίος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την εμπόλεμη πατρίδα του προς αναζήτηση μίας καλύτερης ζωής.

Με  την παράσταση αυτή ξεκίνησε το θεατρικό του ταξίδι Το Αγόρι με τη Βαλίτσα. Μία κινητή θεατρική μονάδα με πατρινούς ηθοποιούς,  θα επισκέπτεται τα σχολεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αχαίας, αλλά και άλλους εναλλακτικούς χώρους, παρουσιάζοντας το έργο του σπουδαίου Βρετανού συγγραφέα. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα όσα παιδιά δυσκολεύονται να επισκεφτούν το θέατρο, να έρθουν σε επικοινωνία με παραστάσεις, στο δικό τους οικείο χώρο.
 
Κρατήσεις θέσεων για την παράσταση των εκπαιδευτικών στο τηλ. 2610-623730 κ. Σοφία Μαυρίδη.
 
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου