Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Τυπώστε βιβλίο με φωτογραφίες και σχόλια από το Timeline του Facebook


Αγαπημένε μου αναγνώστη, σε σένα μιλώ,  που είσαι λάτρης του Facebook, τι σου βρήκα, τι σου βρήκα;! Μια πάρα πολύ ωραία ιδέα για δώρο, για προσωπική ευχαρίστηση για κλπ. βρε αδερφέ. Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να φτιάξεις ένα βιβλίο με τις καλύτερες φωτογραφίες σου από το Timeline σου και με τα καλύτερα σχόλια των φίλων σου και δικά σου; Ε; Ωραία ιδέα;

Το SocialPics σου δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα. Συνδέεται στο λογαριασμό σου στο Facebook, σκανάρει το Timeline σου και μεταφέρει τις καλύτερες σου στιγμές στις σελίδες ενός βιβλίου. Εσύ μπορείς να καθορίσεις τη χρονική περίοδο που θέλεις να συμπεριλάβεις στο βιβλίο σου, είτε πρόκειται για μεγαλύτερο είτε για μικρότερο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια το SocialPics ανιχνεύει τα σημαντικότερα δεδομένα του (δημοφιλέστερα status updates, φωτογραφίες, σχόλια, events κλπ.) και τα μετατρέπει σε ένα βιβλίο 20 σελίδων. 

Αφού, αγαπημένε μου αναγνώστη, λάτρη Facebook, κάνεις τις τελικές αλλαγές σου, μπορείς να παραγγείλεις του βιβλίο σου. Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν, αλλά δεν είναι και πολύ ακριβό. Με μαλακό εξώφυλλο κοστίζει $19.99 και με σκληρό $28.99. 

Πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία ιδέα, ειδικά αν θέλει κανείς να κάνει ένα πρωτότυπο δώρο σε κάποιον αγαπημένο φίλο. 

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου