Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Δύο ακόμα καταπληκτικές τσάντες από παλιά μπλουζάκιαEπειδή, αγαπημένο μου κοινό, είδα ότι σας άρεσε πάρα πολύ η προηγούμενη ανάρτηση με τις σακουλίτσες από τα μακό μπλουζάκια, σας ανεβάζω άλλη μία κατασκευή για τσαντούλες που μπορείτε να φτιάξετε από μπλούζες με τιραντάκια. Δεν πιστεύω να πετάξατε τις παλιές σας;;; Για αυτήν την κατασκευή όμως χρειάζεστε οπωσδήποτε ραπτομηχανή.

Τοποθετήστε την μπλούζα όπως τη βλέπετε στην παραπάνω εικόνα.


Γυρίστε την από κάτω έως το σημείο που σας αρέσει εσάς και σας βολεύει και καρφιτσώστε. Γαζώστε κάθετα γύρω γύρω, ώστε να δημιουργήσετε τρία τσεπάκια στην μπροστινή πλευρά της και τρία στην πισινή της.


 Γυρίστε από την ανάποδη και γαζώστε στο κάτω μέρος πιάνοντας μαζί τις δύο πλευρές της τσάντας και κλείνοντας έτσι τον πάτο της.


Με τον ίδιο περίπου τρόπο φτιάχνεται και η ροζ τσάντα. Μόνο που σε αυτήν στο σημείο που σας αρέσει και πάντα από την ανάποδη τραβάτε 5-6 σειρές γαζιά για γερό πάτο δημιουργώντας ελαφρές σούρες. Κόβετε το απο κάτω μέρος που περισσεύει και έτοιμη η τσάντα σας. Διακοσμείτε κατά βούληση.Πηγή φωτό: http://www.craftynest.com
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή ιδέα και οικονομική, ενώ ανακυκλώνεις κιόλας.Καλή χρονιά και πάντα υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή