Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση στην e-βασιλόπιτα© 2014 του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων

Να μια πολύ ωραία προσπάθεια που αξίζει τον κόπο να πάρουμε όλοι μέρος. Πρόκειται για την κοπή της e-βασιλόπιτας που έχει στόχο να ενώσει για μια στιγμή όλους τους Έλληνες στον κόσμο, αλλά και τους Φιλέλληνες.

Η  e-βασιλόπιτα καλεί όλο τον Ελληνισμό (από την Ελλάδα, από την Κύπρο, τον απόδημο Ελληνισμό), αλλά και όλους τους φιλέλληνες, να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν στην κοπή της διαδικτυακής (virtual) e-βασιλόπιτας για το 2014 που θα γίνει στο διαδίκτυο για 11η συνεχόμενη χρονιά την 21η Φεβρουαρίου 2014 07:30πμ-23:00μμ ώρα Ελλάδας. Οι εγγραφές σας μπορούν να γίνουν και μέσω facebook. 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: μέχρι και την 20η Φεβρουαρίου.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη φιλοσοφία της e-βασιλόπιτας.




Η 21η Φεβρουαρίου έχει ορισθεί από την [UNESCO] ως "Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας"

Στην e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2014 θα υπάρχει ένα ΦΛΟΥΡΙ, δώρα (ΔΩΡΟΦΛΟΥΡΙΑ) και Σημάδια όπως πχ Ρόδι, Φύλλο ελιάς, φασόλι, κλήμα, κουκουνάρι κλπ τα οποία, γι΄αυτούς που θα τα τύχουν, συμβολίζουν το πως θα είναι το νέο έτος. Αν σας τύχει το φλουρί τότε οι υπεύθυνοι σας το στέλνουν ταχυδρομικά, αν σας τύχει Φύλλο Ελιάς τότε, περνώντας με το ποντίκι πάνω από το κομμάτι σας, εμφανίζεται ένας αριθμός πχ "(3)ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ". Ο αριθμός αυτός δηλώνει τον αύξοντα αριθμό του δώρου (ΔΩΡΟΦΛΟΥΡΙ) που κερδίσατε και θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά από τον δωροθέτη.
Τα ΔΩΡΟΦΛΟΥΡΙΑ είναι δώρα, τοπικά προϊόντα-υπηρεσίες που προσφέρουν επιχειρήσεις, παραγωγοί, Δήμοι, Επιμελητήρια, Σύλλογοι κλπ


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου