Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το ΑΓΑΦΡΟΝ στη ΜΕΡΙΜΝΑ Πάτρας



Το ΑΓΑΦΡΟΝ και οι εθελοντές του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Μέριμνας» Πάτρας και αφιέρωσαν την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στην όμορφη εικαστική δράση προσφοράς που έδωσε ΑΓΑΦΡΟΝική πινελιά σε χώρους του ιδιαίτερα φιλόξενου Κέντρου. 



Το Θεραπευτικό  Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Μέριμνα» λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του στο Άλσος Γηροκομείου, διαθέτει εξαιρετικό επιστημονικό, εκπαιδευτικό και βοητικό προσωπικό και, παρά τις πολλαπλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εκπαιδεύει άτομα μεγαλύτερων ηλικιών και ευρύτερου φάσματος ειδικών αναγκών αποτελώντας ένα πραγματικό καταφύγιο για τη συνέχιση της κοινωνικής ζωής των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που συχνά «καταδικάζονται» να παραμένουν στο σπίτι.  

Το παρόν στη δράση έδωσαν με την αρμόζουσα στο θέμα ευαισθησία: η υπεύθυνη του ΑΓΑΦΡΟΝ Μαρία Καβούνη, η εμπνευσμένη  ΑΓΑΦΡΟΝική ζωγράφος Αγγέλα  Παπαβασιλοπούλου,  η κ.Πηνελόπη Κατσαρέλη, κ.Γιώτα Βαλαούρα, οι παιδαγωγοί  Κωνσταντίνα Σιαμέτη και Γιωργία Παπασπυροπούλου. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν αποτελούν ευγενική χορηγία του κ.Γιώργου Κολινιάτη γιατί ακόμα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.



 Μπράβο για το κέφι και τη δημιοργικότητα, μα πάνω απ' όλα για την προσφορά στο συνάνθρωπο. 



Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου