Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Επιστημονικό συνέδριο με θέμα 'Ψυχανάλυση και σχολική βία"Το Παρατηρητήριο Πρόληψης Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, το Collège International de l'Adolescence (CILA) και το Κέντρο Ψυχαναλυτικών Μελετών OPPORTUNA θα πραγματοποιήσουν ένα ενδιαφέρον διεθνές συνέδριο στην Πάτρα στις 7 και 8 Μαίου 2014 με ένα πολύ κρίσιμο και επίκαιρο θέμα, «Ψυχανάλυση και σχολική βία».

Το συνέδριο υλοποιείται σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και το Γαλλικό Ινστιτούτο της Πάτρας (οδός Φιλοποίμενος).

Το διεθνές επιστημονικό συνέδριο θα διεξαχθεί στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, τις ώρες 15.30-20.30. Θα υπάρχει μετάφραση από τα γαλλικά.

Περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του Συμβουλευτικού Σταθμού, τηλ. 2610274900.

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου