Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Τα αγόρια πήγαν με φούστες στο σχολείο!!!Εκατό φοιτητές, και πολλοί μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, μαζεύτηκαν σήμερα το πρωί στην είσοδο του σχολείου Clemenceau στην πόλη Νάντη της Γαλλίας φορώντας φούστες!


 Άλλοι σε μπλε, άλλοι σε μοβάκι , άλλοι φορώντας μαύρες ή λουλουδάτες φούστες , ή ακόμα και σκωτσέζικες, τα αγόρια τις φόρεσαν παίρνοντας έτσι μέρος σε μια οργανωμένη καμπάνια κατά του σεξισμού. Όσοι δε θέλησαν να φορέσουν φούστες απλά κόλλησαν απάνω τους σχετικά αυτοκόλλητα και όλοι συμμετείχαν σε συζητήσεις για τις σεξουαλικές διακρίσεις στην καθημερινή ζωή. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στη Νάντη σε αυτόν το σκοπό και ονομάζεται "Ημέρα της φούστας".


 Άλλοι σε μπλε, άλλοι σε μοβάκι , άλλοι φορώντας μαύρες ή λουλουδάτες φούστες , ή ακόμα και σκωτσέζικες, τα αγόρια τις φόρεσαν παίρνοντας έτσι μέρος σε μια οργανωμένη καμπάνια κατά του σεξισμού. Όσοι δε θέλησαν να φορέσουν φούστες απλά κόλλησαν απάνω τους σχετικά αυτοκόλλητα και όλοι συμμετείχαν σε συζητήσεις για τις σεξουαλικές διακρίσεις στην καθημερινή ζωή. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στη Νάντη σε αυτόν το σκοπό και ονομάζεται "Ημέρα της φούστας". Πηγή:  http://www.ouest-france.fr
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου