Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τιμωρία σε 13χρονο μαθητή που μοιράστηκε το γεύμα του

Άκου τώρα! 13χρονος σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνια τιμωρήθηκε από τη διεύθυνση επειδή μοιράστηκε το φαγητό του με άλλο μαθητή! Διαβάστε τους λόγους….


Ο Kyle Bradford μαθητής του σχολείου Weaverville μοιράστηκε, σύμφωνα με την Ηuffington Ρost το μπουρίτο του με άλλο μαθητή που είχε σάντουιτς με τυρί, ωστόσο αυτό επέφερε την ποινή της κράτησης, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους κανόνες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σχολείου οι μαθητές θα πρέπει να "κρατήσουν όλα τα τρόφιμα για τον εαυτό τους - ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ." "Ήθελα απλώς να δώσω το φαγητό μου στο συμμαθητή μου γιατί δεν πεινούσα και θα πήγαινε στα σκουπίδια», είπε ο Bradford.

Η επίσημη αιτιολογία από το σχολείο για αυτή την απαγόρευση είναι ότι οι μαθητές με αλλεργίες δεν πρέπει να εκτίθενται σε «απειλητικά» για την υγεία τους τρόφιμα. ‘Έφορος του σχολείου απάντησε στις επικρίσεις ότι "φυσικά, αν οι μαθητές ενδιαφέρονται για τους άλλους μαθητές που δεν έχουν να φάνε θα το εξετάσουμε, αλλά λόγω της ασφάλειας και της ευθύνης που έχουμε δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους μαθητές να μοιράζονται τρόφιμα" Στο Twitter, οι χρήστες καταδικάζουν την πολιτική του σχολείου να τιμωρήσει ένα παιδί για τη γενναιοδωρία του, κάποια άλλοι αντιτείνουν ότι το παιδί έπρεπε να ακολουθήσει τους κανόνες του σχολείου.

Πηγή: http://www.lifo.gr/
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου