Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Επιμορφωτικά σεμινάρια για διευθυντές: «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης»

Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε.  στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών της, οργανώνει κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» με εισηγητές καθηγητές ΑΕΙ. Επιστημονική Υπεύθυνη είναι η κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.


Κύριος σκοπός των σεμιναρίων είναι να καταστήσει τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που θα τα παρακολουθήσουν, ικανούς να συμβάλουν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση του σύγχρονου σχολείου, αναβαθμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του δημόσιου σχολείου.

Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, πραγματοποιούνται περίπου κάθε μήνα και ο αριθμός τους θα είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό 5 έως 6.

Σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια θα δίνεται  Βεβαίωση Παρακολούθησης. Με την ολοκλήρωση του κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Το 3ο επιμορφωτικό  σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση επαγγελματικού άγχους εκπαιδευτικών» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρες 10:00-13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, ακριβώς στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ») με εισηγήτρια την κ. Αθανασούλα-Ρέππα Αναστασία, Επιστημονική Υπεύθυνη της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε) Βορείου Αιγαίου, Καθηγήτρια-Σύμβουλο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου(E.A.Π.). Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην εκπαιδευτική διοίκηση και στην οργανωσιακή συμπεριφορά, με έμφαση στους εκπαιδευτικούς
οργανισμούς, στην Επαγγελματική Ικανοποίηση και Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στην Εκπαίδευση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα των Σεμιναρίων θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική Διεύθυνση:
 http://www.jotformeu.com/form/42746813431353 

Περισσότερες πληροφορίες:  www.panenosi.gr, Τηλέμαχος Κουντούρης 6939415171 και Νικόλαος Μακεδών 6972093097.Νικόλαος Μακεδών

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου