Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Κανείς δεν ήθελε να έρθει στα γενέθλια της κόρης της και δείτε τι έκανε!

Πόσοι άραγε έχουν ζήσει την επώδυνη στιγμή που… κανένας δεν έρχεται στο πάρτι γενεθλίων του παιδιού τους, επειδή είναι «διαφορετικό»; Κάτι ανάλογο συνέβη και με τη 10χρονη Mackenzie Moretter, όμως η μαμά της δεν το έβαλε κάτω και τελικά η μικρή είχε τριακόσιους διάσημους καλεσμένους στο πάρτι της!!!

Όταν η Mackenzie ήταν μόλις ενός έτους, διαγνώστηκε με μια σπάνια διαταραχή που λέγεται Sotos Syndrome  και προκαλεί γιγαντισμό, όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με γρηγορότερους ρυθμούς. Έτσι η Mackenzie είναι πολύ ψηλότερη από τους συμμαθητές της. Τα παιδιά είναι φιλικά μαζί της αλλά δεν έχει φίλους. Κανένας δεν την παίρνει τηλέφωνο να της μιλήσει.

Η Mackenzie στενοχωρήθηκε όταν κανένα από τα παιδιά που κάλεσε δεν ήθελε να έρθει στο πάρτι της. Τότε η μητέρα της, μπήκε στο Facebook και ζήτησε από τις φίλες της να φέρουν τις κόρες τους στο πάρτι. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στο στάτους της :
«Μαμάδες, γεια σας. Σας γράφω επειδή έχω μια όμορφη κόρη που την λένε Mackenzie και κλείνει τα 10 της χρόνια. Πρόσφατα κάλεσα αρκετά παιδιά στο πάρτι γενεθλίων της που είναι το Σάββατο αλλά κάποιοι γονείς μου είπαν ότι δεν θα έρθουν και κάποιες συμμαθήτριες της δεν έχουν απαντήσει καθόλου. Η κόρη μου έχει Sotos Syndrome το οποίο σημαίνει ότι έχει καθυστέρηση στην ανάπτυξη της σε τομείς όπως η ομιλία και η μάθηση. Στο σχολείο δυσκολεύεται και συχνά κάθεται μόνη της στο διάλειμμα κι όπως καταλαβαίνετε, σαν μητέρα, θέλω το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο. Αν έχετε κόρες από 9 έως 11 ετών που θα ήθελαν να έρθουν σ” ένα πάρτι γενεθλίων, είναι προσκεκλημένες αύριο στο πάρτι γενεθλίων της κόρης μου. Δεν χρειάζεται να φέρετε δώρα ή να μείνετε για πολύ, απλά περάστε να της ευχηθείτε χρόνια πολλά. Προς το παρόν μόνο δυο κορίτσια έχουν πει ότι θα έρθουν και είναι συγγενείς μας. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν έρθουν και άλλα κορίτσια. Εάν ενδιαφέρεστε στείλτε μου ένα μήνυμα και θα στείλτε μου μήνυμα να σας δώσω την διεύθυνση μου. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την επιθυμία μιας μητέρας!»

Η έκκληση της μητέρας έγινε viral στο διαδίκτυο κι ενώ καμία από τις συμμαθήτριες της Mackenzie δεν πήγαν στο πάρτι , οι 300 διάσημοι καλεσμένοι που πήγαν μάλλον την αποζημίωσαν για τα καλά. Διάσημοι όπως ο Charles Johnson των Minnesota Vikings και η οικογένεια του καθώς και η Elsa από την ταινία Frozen βρέθηκαν στο πάρτι ενώ ο Δήμαρχος της περιοχής, που είχε έρθει ως καλεσμένος, διακήρυξε τη 18η Απριλίου ως ημέρα «Mackenzie Moretter» . Καθόλου άσχημα για ένα πάρτι που οργανώθηκε μέσα σε μόλις 12 ώρες!

 Πηγή: http://newsone.gr
Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου