Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Τρεις Έλληνες στους πιο επιτυχημένους νέους στον κόσμο

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε την λίστα «30 under 30» για το 2016. Η λίστα έχει 20 κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν 30 νέους κάτω των 30 ετών οι οποίοι διακρίνονται σε συγκεκριμένο τομέα. Τρεις Έλληνες βρίσκονται μέσα στη λίστα!Τρεις Έλληνες δίνουν το παρόν σε 3 διαφορετικές κατηγορίες στην κατηγορία Τέχνη-Στυλ, στην κατηγορία Κατασκευαστών και βιομηχανίας και στην κατηγορία Marketing-Διαφήμιση.

Η Αθηνά Παπαδοπούλου είναι στην 23η θέση της λίστας των 30 πιο πετυχημένων νέων στην κατηγορία Art & Style. Η καλλιτέχνις και γλύπτρια έχει ήδη κάνει ατομικές εκθέσεις σε Λονδίνο και Βερολίνο και προετοιμάζει την έκθεση της στη Νέα Υόρκη.

Ο Νίκος Κρομύδας, βρίσκεται στην 6η θέση της λίστας Marketing & Advertising. Ο Νίκος είναι ιδρυτής μιας εταιρείας ψηφιακής καινοτομίας με έδρα το Ιλλινόις.


Τέλος, ο Τζεφ Στεφανής βρίσκεται στην 27η θέση της λίστας Κατασκευαστών και Βιομηχανίας. Είναι συνιδρυτής της εταιρείας Riide παρουσιάζοντας ένα νέο σχέδιο ηλεκτρικού ποδηλάτου, ειδικά σχεδιασμένο για τις μεγαλουπόλεις.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου