Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Hμερήσιες παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσουν οι ημερήσιες παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων, στην πλαζ της Αγυιάς.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θόδωρος Τουλγαρίδης, τονίζοντας ότι «ο χώρος που στο παρελθόν είχε εγκαταλειφθεί από τις Δημοτικές Αρχές για να παραδοθεί χωρίς λαϊκές αντιδράσεις σε επιχειρηματίες, από πέρυσι αποτελεί μια πραγματική όαση, μέσα στον πολεοδομικό ιστό της πόλης μας. Η Δημοτική Αρχή, έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών της, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αξιοποιεί τις όποιες μικρές οικονομικές δυνατότητες, τις προσφορές των δημοτών σε τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη και το μεράκι των εργαζομένων για τη λειτουργία της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης».

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει από 21 Ιουνίου έως 12 Αυγούστου 2016 και θα το παρακολουθούν παιδιά ηλικίας 9–14 χρονών, από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Η επιλογή των παιδιών θα γίνει βάσει των κριτηρίων, τα οποία έχουν ορισθεί με την υπ' αριθμ. 30 Απόφαση της 3ης /10-2-2016 Συνεδρίασης του Δ.Σ.

Η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται με μισθωμένα από την υπηρεσία μας λεωφορεία από σταθμούς συγκέντρωσης πλησίον της διεύθυνσης κατοικίας τους. Η ημερήσια απασχόληση θα περιλαμβάνει, πλήρη διατροφή και  δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας, υλοποίηση δράσεων έκφρασης, ψυχαγωγίας, κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον».

Οι αιτήσεις συμμετοχής, θα διατίθενται και θα κατατίθενται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  στα γραφεία του ΚΟΔΗΠ Γούναρη 76 στο Πρωτόκολλο από 9 έως 27 Μαΐου 2016.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610-390971.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου