Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Από αποθήκη έγινε μία πρότυπη αίθουσα διδασκαλίας

Να που συμβαίνουν και καλά πράγματα. Εδώ πρόκειται για την αίθουσα του Τμήματος ένταξης του  3ου Νηπιαγωγείου στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης που λειτουργεί πλέον σχεδόν πλήρες.


Στο συγκεκριμένο τμήμα ένταξης διδάσκει η ειδική παιδαγωγός, Θεοδώρα Κάλλα, η οποία δραστηριοποίησε τον τοπικό Όμιλο της UNESCO, στην προεδρία του οποίου βρίσκεται. Έτσι, ο Όμιλος ανέλαβε εξαρχής την ανακαίνιση της αίθουσας, γνωρίζοντας ακριβώς τι ήταν απαραίτητο να γίνει. Η αίθουσα βάφτηκε, απέκτησε ειδικό δάπεδο, τραπέζια και καρέκλες, καθώς και μια σειρά άλλων αντικειμένων και παιχνιδιών από εξειδικευμένα στην ειδική αγωγή καταστήματα, που αφενός καθιστούν ευπρόσωπη την εικόνα της και αφετέρου διευκολύνουν τη μαθησιακή διαδικασία.


Χορηγοί στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν η ΕΠΑ Θεσσαλίας, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η αλυσίδα καταστημάτων BRUNO, τα είδη ραπτικής Φιλίππου, η ENERGA, το βιβλιοπωλείο ΠΑΙΔΕΙΑ, η εταιρεία STRATIS, η Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Λαρισαίων, όπως και οι γονείς των παιδιών.

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου