Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Οι πρώτοι μαθητές που σχεδόν ταξίδεψαν στον Άρη!

Όλα τα παιδιά δεν ονειρεύονται να γίνουν αστροναύτες; Ε, ναι! Να λοιπόν που τα πρώτα παιδιά αστροναύτες έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στον Άρη και μάλιστα με σχολικό λεωφορείο!



Κάτι παράξενοι τύποι της αμερικανικής εταιρείας Lockheed Martin πήραν ένα βαρετό σχολικό λεωφορείο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας το μετέτρεψαν σε ένα μαγικό όχημα:  το σχεδίασαν και το ανακατασκεύασαν έτσι ώστε η καμπίνα του να γίνει πραγματικά συναρπαστική προσφέροντας στα παιδιά που μεταφέρει σχεδόν ένα πραγματικό ταξίδι στον Άρη!

Το διαστημικό-σχολικό λεωφορείο χρησιμοποιεί διάφορους αισθητήρες ώστε να μετατρέπει το πραγματικό ταξίδι στην πόλη σε μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Ενώ το λεωφορείο κινείται στους δρόμους της πόλης, τα παιδιά μέσα από τα παράθυρά του βλέπουν τα τοπία του Άρη και από ηχεία ακούνε ήχους και εντολές που θα μπορούσαν να δίνονταν σε ένα πραγματικό διαστημικό λεωφορείο. Τελειώνοντας τη διαδρομή τους οι μικροί μαθητές έχουν μάθει περισσότερα πράγματα για τον Άρη και έχουν ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Η εταιρεία πιστεύει ότι το λεωφορείο θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και προσφέρει τη διαδρομή και σε ενήλικες.


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου