Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

«3η Παιδιαδρομή»: Μαγικό ταξίδι στον κόσμο του παιδιού σε ένα φεστιβάλ σταθμό!



 
Η αγωγή των πιο ευαίσθητων ηλικιών, αυτών της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας μέσα από την ενημέρωση των «κοινωνικών ομάδων» που ασχολούνται με αυτή, είναι ο στόχος του φεστιβάλ «3η ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ», την οποία διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η «ΗΝΙΟΧΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ» με σαφείς ενδείξεις, μετά την μεγάλη επιτυχία της «1ης και της 2ης ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗΣ», για την καθιέρωσή της ως ένα από τα ελάχιστα φεστιβάλ – θεσμούς για τη χώρα μας.

Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της επισκεψιμότητας της «1ης και της 2ης ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» και έχοντας ως στόχο τόσο την καλύτερη φιλοξενία των επισκεπτών, η «ΗΝΙΟΧΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ» προχωρά σε αλλαγή τόπου και χρόνου διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Έτσι η «3η ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ» πρόκειται να διεξαχθεί 7,8 και 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, σε έναν εκθεσιακό χώρο που προσφέρει άνετη πρόσβαση στον επισκέπτη, μεγάλη αναγνωρισιμότητα, μπορεί να δεχθεί μεγαλύτερη ροή επισκεπτών και περιλαμβάνει επιπλέον χώρους για περισσότερες εκπλήξεις και πρωτοτυπίες οι οποίες θα αποτελέσουν προστιθέμενη αξία στην όλη διοργάνωση.

Για ακόμα μια χρονιά η ‘’3η Παιδιαδρομή’’ θα εμπλουτιστεί με πολλαπλές παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Εντός του χώρου του φεστιβάλ θα δημιουργηθεί “πάρκο” εκδηλώσεων και δύο αίθουσες δραστηριοτήτων όπου καθημερινά οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σε δρώμενα ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ γίνονται εκπαιδευτικά και θεατρικά δρώμενα, παρουσίαση βιβλίου, αθλητικές δραστηριότητες, ομιλίες, επιστημονικές ημερίδες κ.α. στις οποίες συμμετέχουν παιδιά και γονείς. Οι σημαντικές αυτές εκδηλώσεις δίνουν την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του φεστιβάλ να γνωρίσουν από κοντά τις δράσεις και τις κοινωνικές προσφορές των φορέων μας.

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου: 12:00-22:00
Σάββατο 8 /Κυριακή 9  Σεπτεμβρίου: 10:00-22:00

Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου