Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Εγγραφή μαθητών σε κενές θέσεις ή θέσεις που θα κενωθούν κατά τη διάρκεια του διδακτ.έτους 2012-2013 στο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Για τις κενές θέσεις μαθητών ή θέσεις που τυχόν θα κενωθούν κατά τη διάρκεια του διδ.έτους 2012-2013 στις Α-Β-Γ-Δ-Ε-ΣΤ τάξεις 8/θ Δημοτικού και Β-Γ-Δ-Ε-ΣΤ τάξεις του 2/θ Δημοτικού καθώς και στο Νηπιαγωγείο (νήπια που γεννήθηκαν το 2007), θα υποβληθούν αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους γονείς από 3η έως και 7η Σεπτεμβρίου 2012 στη Διεύθυνση του Σχολείου (Πανεπιστήμιο Πατρών) 8-12 π.μ.

Οι αιτήσεις που θα κατατεθούν, θα συνοδεύονται από Βεβαίωση του Διευθυντή του Σχολείου ότι το παιδί είναι μαθητής Δημοτικού Σχολείου και είναι εγγεγραμμένος στη τάδε τάξη ή ότι το παιδί είναι εγγεγραμμένο στο τάδε Νηπιαγωγείο και έχει γεννηθεί το 2007 (έντυπες αιτήσεις υπάρχουν στο σχολείο).


Αν κάποιοι γονείς έχουν και άλλο παιδί που φοιτά σε οποιαδήποτε τάξη του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου (Νηπιαγωγείο,8/θ-2/θ Δημοτικό) να το αναφέρουν στην αίτησή τους, προκειμένου το παιδί να συμπεριληφθεί στους υποψηφίους της Ειδικής κληρώσεως.


Αν οι αιτήσεις είναι περισσότερες της μιας (1) κατά τάξη κάθε σχολείου (8/θ ή 2/θ Δημοτικού) ή του Νηπιαγωγείου,θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στις 10 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00, στην αίθουσα Τελετών του Σχολείου, ενώπιον επιτροπής, για να υπάρξει επικυρωμένος πίνακας κατά σειρά κληρώσεως.


Η κλήρωση γίνεται δημόσια και τη διεξαγωγή της μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς, εφ’ όσον το επιθυμούν.


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου