Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

MET: Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΦωτογραφίαςΤο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας(ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών  προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίαςμε Θέμα: «Τηλε-επικοινωνώ», με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας, του Τμήματος Πολιτιστικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας και της Ένωσης Εικαστικών Πάτρας.

Στόχος του Διαγωνισμού είναι να συγκεντρωθεί φωτογραφικό υλικό εξαιρετικής ποιότητας που τεκμηριώνει τις τηλεπικοινωνίες του χθες και του σήμερα και να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο φωτογραφικό αρχείο για τις τηλεπικοινωνίες.

Στο διαγωνισμό έχουν  τη δυνατότητα να λάβουν μέρος όσοι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος το επιθυμούν.  Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να λάβουν μέρος ομαδικές συμμετοχές.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες:
 α) Παίδων -μαθητών Δημοτικού
 β) Εφήβων – μαθητών Γυμνάσιου, Λυκείου
 γ) Ενηλίκων (για φοιτητές, εκπαιδευτικούς και κάθε ενήλικο που επιθυμεί να λάβει μέρος)
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ταχυδρομείο  μέχρι τις 8 Απριλίου 2016. Τα αποτελέσματα  θα ανακοινωθούν στις 18 Μαϊου 2016 στο πλαίσιο του Εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 19.00, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας. Τα έργα που θα βραβευτούν θα εκτεθούν στο ΜΕΤ από 20 Μαϊου έως 20 Ιουνίου. Όλα θα έργα θα εκτεθούν σε χώρο της Πάτρας από το τέλος Ιουνίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2016.

Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες:


Αναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου